Θεσσαλονίκη, 16/ 06/ 2022

Αρ.Πρ.: 10879


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Έναρξη αιτήσεων για παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.”

Την περασμένη εβδομάδα, προκηρύχθηκε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας η έναρξη των αιτήσεων των υποψηφίων φοιτητών για συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies). Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 ή έως την συμπλήρωση των θέσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία «Σεβαστός Κυμινήτης», την οποία προσφέρει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και καλύπτει τα έξοδα των διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) θα πρέπει να το αναφέρουν στην αίτησή τους, στο αντίστοιχο πεδίο.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των αιτήσεων επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.ihu.gr/ucips/shsse/applications.

Για πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies), επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/blacksea.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον επίκουρο καθηγητή Στέφανο Κορδώση

Στοιχεία επικοινωνίας:

Tηλ.: 231 080 7570

E mail: s.kordosis@ihu.edu.gr

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου