Θεσσαλονίκη, 11/ 06/ 2021

Αρ.Πρ.:10283


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες έως και ασφυκτικές συνθήκες που ζούμε τους τελευταίους μήνες, οι Έλληνες ποντιακής καταγωγής επέδειξαν για μία ακόμη φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανεξάντλητα αποθέματα ανθρωπιάς. Σταθήκαμε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την οργή του εγκέλαδου στην Ελασσόνα, προσφέροντας καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συμπαράστασης, τη βοήθεια που κρίθηκε απαραίτητο να φτάσει στα χέρια τους.

Το τεράστιο αυτό έργο δεν θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα, χωρίς τη συγκινητική συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών, μελών και φίλων των συλλόγων μας, και δίχως την απαραίτητη οργάνωση και συντονισμό από τους κατά περιφέρεια Συνδέσμους της Ομοσπονδίας μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τις διοικήσεις των Συνδέσμων της Ομοσπονδίας μας όσο και τα συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο κάλεσμα της Π.Ο.Ε. για αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους. Μια μεγάλη προσπάθεια που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την άμεση και δυναμική κινητοποίηση όλων μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου

Σ.Πο.Σ. Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου

Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

Σ.Πο.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Σ.Πο.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης

Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας