Θεσσαλονίκη, 02/ 04/ 2020

Αρ.Πρ.: 9800


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος”

Η πατρίδα μας περνά ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη πανδημία και καλείται να υπερασπιστεί τη ζωή των παιδιών της, διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία και ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιπτώσεις της διάδοσης του κορονoϊού.  Σε αυτόν τον αγώνα στεκόμαστε όλοι αλληλέγγυοι και ευθυγραμμισμένοι με τις δύσκολες επιλογές που απαιτούνται.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της, προς όλους τους συμπολίτες μας που αυτές τις δύσκολες για τον λαό μας ώρες, στέκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δίνουν τη μάχη της ζωής. Ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό σε 24ωρη βάση στηρίζουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και πολεμούν την πανδημία με όχι πάντοτε τις καλύτερες συνθήκες και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και αντιμετωπίζουν την εξαιρετικά απειλητική κατάσταση και με κίνδυνο της δικής τους υγείας. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, αλλά κυρίως οφείλουμε να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους, ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις και τις οδηγίες τους.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος ευχαριστεί επίσης κι όλους όσους εργάζονται αυτό τον καιρό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό, για να μην διαταραχθεί περαιτέρω η καθημερινότητα μας.

Σε ανταπόδοση της δικής τους προσφοράς, η Π.Ο.Ε. καλεί όλους μας να πράξουμε κάθε τι δυνατόν να διευκολύνουμε το έργο τους και να μειώσουμε τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου