Θεσσαλονίκη, 05/ 09/ 2019
Αρ.Πρ.: 9379


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Πρόσκληση Εθελοντών για το 15ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.”

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) διοργανώνει το 15ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην εκατονταετία από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30. στο κλειστό γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ «PAOK SPORTS ARENA», στη Θεσσαλονίκη.

Για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, η Οργανωτική Επιτροπή δημιούργησε Ειδική Γραμματεία Εθελοντισμού και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους  να συμμετάσχουν ως εθελοντές.

Ο θεσμός του εθελοντισμού δημιουργεί κοινωνικότητα, αναπτύσσει δεξιότητες, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας και εξασφαλίζει την ανάγκη κάθε ανθρώπου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ακόμη για την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την καθ’ όλα εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ μιας και η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε την σημαντικότητα του θεσμού.

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντισμού θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, μέσω :

  • Της ηλεκτρονικής φόρμας: https://forms.gle/tgR2Jo6JDgVZ3rV17
  • Στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου Κουν 3, Σταυρούπολη)

Δευτέρα – Παρασκευή από 10:00 – 14:00 .

Στις εθελοντικές ομάδες μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε επιθυμεί άνω των 17 ετών. Με την λήξη της ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις όλων των εθελοντών εκ των οποίων η μία στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Μετά το πέρας του Φεστιβάλ θα δοθεί σχετική βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6985982015, 2313054737 καθώς και στο mail: volunteerspoe@gmail.com

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γαλεγαλίδης