Θεσσαλονίκη, 03/ 09/ 2021

Αρ.Πρ.: 10368


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Κομοτηνή.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Αυγούστου η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης ασθενειών.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ακόμη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωποι των σωματείων του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ με την παρουσία της τίμησε και η κα. Χρύσα Μαυρίδου τ.Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε και τ.Πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε για την πρόθυμη παραχώρηση του χώρου και την υποδειγματική φιλοξενία. Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης και εκτενής αναφορά έγινε για το πρόσφατο θέμα της απέλασης του Προέδρου από τις τουρκικές αρχές καθώς και τις κινήσεις της ομοσπονδίας για το θέμα αυτό το επόμενο διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε θέματα της επικαιρότητας και τις θέσεις της Ομοσπονδίας πάνω σε αυτά, καθώς επίσης ενέργειες και δραστηριότητες των επόμενων μηνών.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου