Θεσσαλονίκη, 12/05/2024

Αρ.Πρ.: 31

Προς: Όλα τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας

της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Θέμα: “Συντονισμένες Αιμοδοσίες των Σωματείων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το Διάστημα Μαΐου-Σεπτεμβρίου 2024″.

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σας ανακοινώνει πως για ακόμα μια φορά θα λάβουν χώρα ανά το Πανελλήνιο, συντονισμένες αιμοδοσίες με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε», αφιερωμένες στην Γενοκτονία των προγόνων μας.  Η ανταπόκριση του κόσμου τα προηγούμενα έτη, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες για φιάλες αίματος τους καλοκαιρινούς μήνες οδήγησαν στην σκέψη για επαναπραγματοποίηση  της δράσης αυτής.

Η πρωτοβουλία αυτή θα ξεκινήσει τον μήνα Μάιο, και φέτος -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- θα συνεχιστεί έως το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα εκάστοτε Σωματεία στις πέντε επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες της Ομοσπονδίας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω ανακοινώσεων, θα  μπορείτε να δείτε σε ποια σημεία, ποιες μέρες και ώρες και από ποια Σωματεία πραγματοποιούνται αιμοδοσίες συνεργιστικά με την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας.

Με το πέρας της δράσης, όπως και την προηγούμενη χρονιά, θα δημοσιευτεί Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου, με στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τη συμμετοχή του κοινού στη δράση αυτή, της οποίας σας καλούμε να γίνετε μέρος!

Τέλος, τα σωματεία  που  επιθυμούν να εντάξουν τις ήδη προγραμματισμένες αιμοδοσίες τους στην συντονισμένη αυτή πρωτοβουλία, είτε να αφορμηθούν από αυτήν ώστε να προγραμματίσουν μια αιμοδοσία με το σωματείο τους, καλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε τηλεφωνικά (6985982015) είτε μέσω email (neolaia@poe.org.gr).

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χατζηκυριακίδης Γεώργιος

Η Γενική Γραμματέας Παλασίδου Ανθούλα