Θεσσαλονίκη, 4/ 10/ 2023

Αρ. Πρ.:11818


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων “ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ” στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης όπου έλαβε χώρα η 17η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Ε. για την άψογη διοργάνωση της 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η προετοιμασία του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών και η διοργάνωση εκδηλώσεων στις 9 Δεκεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης του.

Ακόμη τα μέλη της επιτροπής θεάτρου, που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις και απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία του Ποντιακού Θεάτρου ενώ τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και ενημερώθηκαν για θέματα επικαιρότητας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας  Αθηνά Σωτηριάδου