Θεσσαλονίκη, 16/ 2/ 2023

Αρ.Πρ.:11402


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, η συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς.”

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τις πληγείσες περιοχές μετά τους καταστροφικούς σεισμούς και όπως ήδη έχει ενημερώσει με ανακοίνωσή της, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος οργανώνει τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σε συνεργασία με τα περιφερειακά συμβούλια των Συνδέσμων Ποντιακών Σωματείων της Ομοσπονδίας, η ολοκλήρωση της συλλογής προγραμματίζεται έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, εκτός από τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων που θα τα αποστείλει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Στη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα είδη πρώτης ανάγκης που προτείνονται να συγκεντρωθούν σύμφωνα με σχετική ενημέρωση https://hellenicaid.mfa.gr/ .

Στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε. www.poe.org.gr καθώς και στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ενημερωθείτε για τους χώρους συλλογής των ειδών καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας των υπευθύνων, βάσει των ανακοινώσεων των Συνδέσμων Ποντιακών Σωματείων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου