Αίτηση Εθελοντισμού – 16ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος ανοίγει τις πύλες και είναι έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα που αγωνιούν να βρεθούν και να ταξιδέψουν μέσα από τη μουσική παράδοση του Πόντου.

Υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, το 16ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Φεστιβάλ για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του, καθώς οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή κάθε διοργάνωσης!

Κάνε αυτή τη διοργάνωση μοναδική με την παρουσία σου..και δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού. Στο τέλος της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Φεστιβάλ θα λάβουν την αντίστοιχη βεβαίωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Εθελοντισμού έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Αίτηση Εθελοντισμού – 16ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών