Θεσσαλονίκη, 28/ 11/ 2017

Αρ.Πρ.:8161


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Ζωντανή Μετάδοση 13ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.”

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει το 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 6μ.μ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την ευθύνη του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων.

Το 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ, είναι αφιερωμένο στην οικογένεια των Υψηλαντών και έχει τον τίτλο «Υψηλαντών το Όραμαν, Πυρρίχιου το Σθένος».

Αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάνω από 10.000 θεατές και να συμμετάσχουν σ’ αυτό 2.500 χορευτές των 453 σωματείων της ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα.

Το Livemedia είναι χορηγός  μετάδοσης του 13ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών και θα το μεταδώσει ζωντανά σε υψηλή ευκρίνεια συμβάλλοντας, στη διάδοση της παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού. Η χρήση του οπτικοακουστικού υλικού και η λήψη ζωντανού σήματος από το 13ο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη σε τηλεοπτικά κανάλια, ιστοσελίδες και blogs, αρκεί να γίνεται αναφορά στην πηγή, Livemedia.gr

Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει μέσω του παρακάτω link:

https://www.livemedia.gr/13poe

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την μετάδοση αρμόδιος είναι ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε  Γιώργος Βαρυθυμιάδης.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γαλεγαλίδης