Θεσσαλονίκη, 26/10/2022

Αρ.Πρ.:129


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Συγκρότηση Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.”

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 συνεδρίασε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Παύλος Γαλεγαλίδης, συνεχάρη τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ταυτόχρονα καλωσόρισε τα νεοεκλεγέντα μέλη.

Ακολούθησε η διαδικασία της συγκρότησης όπου μετά από εποικοδομητική συζήτηση και ομόφωνη απόφαση των μελών το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γαλεγαλίδης Παύλος

Αντιπρόεδρος: Κυριακίδης Χρήστος

Γραμματέας: Γεωργιάδου Στέλλα

Ταμίας: Μπίλη Αικατερίνη

Μέλη:

Βέρβερης Παναγιώτης

Καρασαββίδης Ιωάννης

Κωνσταντινίδης Χρήστος

Πεκρίδης Χαρίλαος

Χατζημάρκου Μερσίνη

Ακολούθησε συζήτηση και προγραμματισμός των δράσεων της νέας θητείας και υπογραμμίστηκε η πρόθεση και η δέσμευση όλων για μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, εγκαινιάζοντας μία γόνιμη περίοδο πάνω σε υπεύθυνα και καινοτόμα προγράμματα.

Η ανάληψη των καθηκόντων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης θα γίνει με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γαλεγαλίδης Παύλος

Η Γραμματέας Γεωργιάδου Στέλλα