Θεσσαλονίκη, 02/ 09/ 2022

Αρ.Πρ.:  10986


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση Προγράμματος του  Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου

«Ποντι-α-κή: Όψεις του σήμερα, προοπτικές του αύριο.
Σκιαγραφώντας δρόμους και διαδρομές.»

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής της για την πραγματοποίηση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου

«Ποντι-α-κή: Όψεις του σήμερα, προοπτικές του αύριο. Σκιαγραφώντας δρόμους και διαδρομές

που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στις 30 Σεπτεμβρίου, 1 & 2 Οκτωβρίου στη Φλώρινα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα του τριημέρου των εργασιών συντίθεται από τις ανακοινώσεις διακεκριμένων επιστημόνων της ελληνικής, αλλά και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μοιραστούν μαζί μας τα ευρήματα και τις παρατηρήσεις τους. Καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί θα προεδρεύσουν των συνεδριών, συμβάλλοντας στον συντονισμό και την προαγωγή εποικοδομητικού διαλόγου. Το πρόγραμμα διανθίζεται επίσης με την παρουσίαση προσωπικών, αλλά και συλλογικών οργανωμένων πρωτοβουλιών που αποσκοπούν -μέσω διαφορετικών διαδρομών και πρακτικών κάθε φορά- σε διαφορετικά πλαίσια σε εκάστη περίπτωση, στη διάσωση της Ποντιακής.

Για όσους επιθυμούν την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του Συνεδρίου, μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/pontiaka2022 και να πραγματοποιήσουν -απαραιτήτως- την προεγγραφή τους. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του συνεδρίου. Στον ίδιο σύνδεσμο, όπως επίσης και στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας https://poe.org.gr , θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες αναφορικά με τους στόχους, τους εισηγητές και τις ανακοινώσεις τους.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου