Θεσσαλονίκη, 18/ 02/ 2022
Αρ.Πρ.: 10601

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Τα δάνεια των Νεοπροσφύγων συμπατριωτών μας και πάσης φύσεως δάνεια»”.

      Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, με ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ., στο κινηματοθέατρο “Γαλαξίας”, στην οδό Μιαούλη 5, του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής, με θέμα: «Τα δάνεια των Νεοπροσφύγων συμπατριωτών μας και πάσης φύσεως δάνεια».
      Ομιλητές θα είναι: Ο οικονομολόγος, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, και η δικηγόρος, κα. Μαρία Κωνσταντίνου, από το «ΕΘΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ – Μη κερδοσκοπική εταιρία έρευνας, ενημέρωσης και προστασίας καταναλωτών από τράπεζες».
      Κατά την είσοδό σας στο χώρο, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 (rapid test), καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας.
      Παρακαλούμε ενημερώστε για την παρουσία σας στο τηλ: 2313 054 737.
      Η εκδήλωση θα προβληθεί από τη σελίδα της Π.Ο.Ε. στο Facebook και στο ΥouΤube, καθώς και από το LIVEMEDIA, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.livemedia.gr/poedaneia

Με εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης
Η Γενική Γραμματέας, Αθηνά Σωτηριάδου