Θεσσαλονίκη, 27/ 04/ 2022

Αρ.Πρ.: 10709


Πρόσκληση

Θέμα: “Πρόσκληση στην επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος – Τοπία μνήμης στην ψηφιακή εποχή

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας προσκαλεί στην εκδήλωση  , στην οποία θα παρουσιαστεί η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και η παρουσίαση ενός καινοτόμου τρόπου υλοποίησης του Οράματος μας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30, στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης (Λεωφόρου Νίκης 13).

Εκτός από την άμεση πρόσβαση σε ένα σύγχρονο και εύκολο περιβάλλον πλοήγησης, στοχεύουμε στο να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται και αποκτούν βαθύτερη γνώση οι επισκέπτες μας σχετικά με τον Ποντιακό Ελληνισμό. Ελπίζουμε ότι τα πρωτοβάθμια σωματεία μας, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά σε αυτά, θα εμπνευστούν από το περιεχόμενο που έχουμε επιμεληθεί και θα προωθήσουν την παρουσία της Ομοσπονδίας διαδικτυακά, η οποία θα ευθυγραμμίζεται με τους στόχους του καταστατικού μας και θα αντικατοπτρίζει την οικουμενική και διαχρονική αξία του.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσω του Livemedia και της επίσημης σελίδας της Π.Ο.Ε. στο Facebook και στο YouTube.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου