Θεσσαλονίκη, 10/ 10/ 2017

Αρ.Πρ.: 8046


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: “Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο Αντιπροσώπων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.”

Προς : Όλα τα σωματεία μέλη της

Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  με απόφαση του προσδιόρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής τακτικού Συνεδρίου Αντιπροσώπων  (Γενική Συνέλευση) το οποίο θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, την  Κυριακή 19 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 11.30 στην έδρα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού (Καισαρείας & Κιλικίας  51, Νίκαια), με θέματα:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα του Συνεδρίου
  • Έκθεση πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
  • Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Συζήτηση επί της λογοδοσίας και Τοποθετήσεις – Προτάσεις συνέδρων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας το Συνέδριο των Αντιπροσώπων θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή  26 Νοεμβρίου 2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

Διευκρινίζεται ότι στο Συνέδριο  αυτό που δεν έχει ως θέμα αρχαιρεσίες, τα σωματεία – μέλη σύμφωνα με το άρθρο 31 Β του καταστατικού, συμμετέχουν μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους ή δια αντιπροσώπου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη του Συνεδρίου.

Παρακαλούνται οι Σύνεδροι που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του σωματείου τους την ημέρα του συνεδρίου να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των σωματείων – μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος  για το Συγκεκριμένο Συνέδριο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γαλεγαλίδης