Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας

Κιλκίς , 06/ 08/ 2021

                                                                                              Αρ.Πρ.: 92


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Συλλυπητήριο Μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον θάνατο του Γιώργου Γεωργιάδη.”

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον χαμό του Γεώργιου Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ποντιακού  Συλλόγου  “ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ” Παλατιανού Κιλκίς ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021.

Ο Γεώργιος Γεωργιάδης γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 26 Ιουλίου 1980. Ένας άνθρωπος ζωντανός, δραστήριος, με αγάπη και προσφορά στον ποντιακό πολιτισμό και την παράδοση. Υπήρξε πρόεδρος για χρόνια του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Παλατιανού «Παναγία Σουμελά» κι έδωσε την ψυχή του για την ποντιακή παράδοση, αλλά πια δεν βρίσκεται ανάμεσά μας, σκορπώντας τη θλίψη όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Κιλκίς όπου και κατοικούσε αλλά και  ολόκληρη την ποντιακή κοινότητα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια  του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, να αντιμετωπίσουν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ευστάθιος Κατσίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Σεφερίδης