Θεσσαλονίκη, 09/ 04/ 2023

Αρ. Πρ.:11513


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Περιφερειακού Συμβουλίου του Σ.ΠΟ.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης καθώς και σωματείων της περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η διοργάνωση των εκδηλώσεων Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η προετοιμασία της 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας καθώς και του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και ενημερώθηκαν για θέματα επικαιρότητας.

Με απόφαση του συμβουλίου, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας  Αθηνά Σωτηριάδου

Φωτογραφίες: Φόρης Πεταλίδης