Θεσσαλονίκη, 15/ 05/ 2022

Αρ.Πρ.: 10773


Δελτίο Τύπου

Θέμα: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης ασθενειών.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιο Λυσσαρίδη, για την πρόθυμη παραχώρηση του χώρου και την υποδειγματική φιλοξενία.

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. τίμησε την πρόωρη απώλεια του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου καθώς και της νηπιαγωγού Ειρήνης Σεβαστοπούλου που επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχη Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η προετοιμασία διοργάνωσης των εκδηλώσεων Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη από τις 13 έως και τις 22 Μαΐου 2022 καθώς και οι δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας.

Εκτενής ήταν η αναφορά στην εκδήλωση της Π.Ο.Ε. με τίτλο «Τοπία Μνήμης στην Ψηφιακή Εποχή» η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη μέρα στην Εύξεινο Λέσχης Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας καθώς και νέοι στόχοι που θα υλοποιηθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε., θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου