Θεσσαλονίκη, 3/ 8/ 2022

Αρ.Πρ.:10945


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Ακρινή.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής Κοζάνης παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα, μελών του Δ.Σ. του Σ.ΠΟ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και σωματείων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν η προετοιμασία διοργάνωσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών καθώς και η προετοιμασία του σεμιναρίου ποντιακής διατροφής. Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων αυτών καθώς και των επόμενων συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε., θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Επιπλέον με απόφαση του Δ.Σ., οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις των Σ.Πο.Σ. θα πραγματοποιηθούν στις 16-10-2022 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 23-10-2022 ενώ αντίστοιχα της Π.Ο.Ε. στις 27-11-2022 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 4-12-2022, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοικήσεις των Σ.ΠΟ.Σ. θα αποστείλουν επιστολές στα σωματεία για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των συνελεύσεων καθώς και για περισσότερες λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας  Αθηνά Σωτηριάδου