Θεσσαλονίκη, 08/ 09/ 2022

Αρ.Πρ.:10999


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Κοζάνη.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης, παρουσία της κυρίας Αικατερίνης Δαδαμόγια η οποία είναι Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, μελών του Δ.Σ. του Σ.ΠΟ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και σωματείων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά για την υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν η προετοιμασία διοργάνωσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, η προετοιμασία του σεμιναρίου ποντιακής διατροφής, το Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για την Ποντιακή Διάλεκτο καθώς και μελλοντικές δράσεις.

Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων αυτών καθώς και των επόμενων συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε., θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας  Αθηνά Σωτηριάδου

Φωτογραφίες: Φόρης Πεταλίδης