Θεσσαλονίκη, 10/ 3/ 2023

Αρ.Πρ.:11452


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» – Τελετή Απονομής Βραβείων.”

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως ο Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις» ολοκληρώνει τη φάση της κρίσης και τα αποτελέσματά του αναμένονται στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ήδη, τα μέλη των κριτικών επιτροπών όλων των κατηγοριών έχουν εκφράσει τον εντυπωσιασμό τους για το επίπεδο των έργων, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε πως η Τελετή Απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού, έχει προγραμματιστεί για την 31η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 19:30, στο Mediterranean Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Σε επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση.

Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της φοιτήτριας Αλεξάνδρας – Μαρίας Υδραίου στο πλαίσιο της ανάληψης της Υποτροφίας «Σεβαστός Κυμινήτης» για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης η εταιρία Livemedia.

Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά, τόσο μέσα από τους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όσο και μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, κάνοντας εγγραφή στο Νewsletter μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου