Θεσσαλονίκη, 18/ 02/ 2019

Αρ.Πρ.: 8974


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ” Δηλώσεις συμμετοχής με την ομάδα δρόμου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, «100 Running Team». “

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε), στα πλαίσια των δράσεων της για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, θα συμμετάσχει στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με την ομάδα δρόμου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, «100 Running Team», την 14η Απριλίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της συμμετοχής μας είναι η ανάδειξη του αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στο μέλλον. Το κεντρικό σύνθημα της ομάδας μας, η οποία ευελπιστούμε να αναδειχθεί στην πολυπληθέστερη Ομάδα Δρόμου, που έχει λάβει μέρος σε ελληνική διοργάνωση «Τρέχω για τη μνήμη, Τρέχω για τη ζωή», υπογραμμίζει την πεποίθησή μας, πως η ενασχόλησή μας με το ιστορικό παρελθόν και τα γεγονότα της Γενοκτονίας οπλίζει τον αγώνα για την εξασφάλιση ενός φωτεινού και μέλλοντος για την ανθρωπότητα, που ακόμη και σήμερα συνεχίζει να ταλανίζεται από παρόμοια εγκλήματα πολέμου.

Περαιτέρω σας γνωστοποιείτε ότι μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μέρος της συμμετοχής του εκάστου δρομέα θα δοθεί προς το σκοπό που έχει επιλέξει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ), ήτοι τη διανομή των τόμων του έργου του κυρίου Κ. Φωτιάδη, «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα, σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Για το λόγο αυτό το κόστος της συμμετοχής στο Μαραθώνιο με την ομάδα δρόμου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, «100 RunningTeam» ανέρχεται στο πακέτο της ατομικής συμμετοχής, εν αντιθέσει με την έκπτωση της ομαδικής συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην «100 Running Team». Μπορείτε να εγγραφείτε είτε μέσω της παρακάτω φόρμας συμμετοχής: http://bit.ly/100RunningTeam . είτε μέσω των σημείων εγγραφών, που διαρκώς ανανεώνεται, μπορείτε να ανατρέξετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, που είναι η ομάδα του facebook της «100 Runningteam» :http://bit.ly/2Dln1XP. Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Μαρτίου 2019 .

«Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά.»

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος – Δημήτριος  Τοπαλίδης

Ο  Γενικός   Γραμματέας Παύλος Γαλεγαλίδης