Θεσσαλονίκη, 02/ 11/ 2018

Αρ.Πρ.: 8803


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Διοργάνωση 14ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.”

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 3 Noεμβρίου 2018 και ώρα 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί το 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας.

Στο πλαίσιο της μέχρι τώρα άριστης συνεργασίας μας και αφού σας ευχαριστήσουμε εκ νέου για τα όσα έχετε πράξει υπέρ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Ποντιακού Ελληνισμού, παρακαλούμε την κάλυψη,  του 14ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, την ευθύνη του οποίου έχει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Σύλλογο Ποντίων Λάρισας και υπό την ευγενική συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Λεωνίδα Ιασονίδη. Αναμένεται να το παρακολουθήσουν 4.000 θεατές και να συμμετάσχουν σ’ αυτό 2.500 χορευτές από όλη την Ελλάδα, μέλη των 460 σωματείων της δύναμής μας.

Νέοι και νέες από κάθε γωνιά της Ελλάδος αψηφώντας χιλιάδες χιλιόμετρα θα δώσουν το δυνατό παρόν και θα στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας και υπερηφάνειας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μέχρι τώρα οι καλύψεις  των Φεστιβάλ ήταν άψογες καθ’ όλα και έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από το κοινό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική διάθεση συνεργασίας σας .

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος – Δημήτριος Τοπαλίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γαλεγαλίδης