Θεσσαλονίκη, 22/ 09/ 2022

Αρ.Πρ.:11052


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “20 δωρεάν διαμονές στη Φλώρινα για το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την ποντιακή διάλεκτο.

Χορηγός Προγράμματος εταιρία Livemedia.”

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και η Εταιρία Livemedia εκτιμώντας την ενασχόληση των φοιτητών και μελλοντικών επιστημόνων με την ποντιακή, στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου στη Φλώρινα το τριήμερο 30/9-1,2/10, παρέχουν σε φοιτητές σχολών και τμημάτων συναφών αντικειμένων με το θέμα του Συνεδρίου, τη δυνατότητα δια ζώσης παρακολούθησης καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής δέκα δίκλινων δωματίων για δύο διανυκτερεύσεις.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ή υποψήφιους διδάκτορες Γλωσσολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφικών Σχολών και Παιδαγωγικών τμημάτων, καθώς και φοιτητές του τμήματος Γλώσσας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών, ή φοιτητές στα Εργαστήρια Νεοελληνικών Διαλέκτων, οι οποίοι έχουν ήδη ή πρόκειται να εκπονήσουν πτυχιακές ή διπλωματικές εργασίες με ερευνητικό θέμα την ποντιακή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν e-mail με τα στοιχεία τους, καθώς και ένα σύντομο κείμενο στο οποίο να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θα τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν το Συνέδριο. Χορηγός του προγράμματος η εταιρία Livemedia, την οποία και ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία.

E-mail επικοινωνίας: poe.lingua.conference@gmail.com . Παρακαλείσθε να αποστείλετε το μήνυμά σας με κοινοποίηση και στο info@poe.org.gr .

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου