Θεσσαλονίκη, 30/ 06/ 2021

Αρ.Πρ.: 10299


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στο Πολύκαστρο.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27-6-2021 η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης ασθενειών.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ακόμη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας ενώ με την παρουσία τους τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας κα. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη και ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ.Δημήτρη Παπαδόπουλο για την πρόθυμη παραχώρηση των εγκαταστάσεων, της υποδειγματικής φιλοξενίας καθώς και για την στήριξη στις δράσεις της ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε θέματα της επικαιρότητας και τις θέσεις της Ομοσπονδίας πάνω σε αυτά, καθώς επίσης ενέργειες και δραστηριότητες των επόμενων μηνών.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης,  σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου