Θεσσαλονίκη, 6/12/2023

Αρ. Πρ.: 11947


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, οι εργασίες του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου των Αντιπροσώπων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Σε κλίμα ενότητας και ομόνοιας, με αγωνιστική και διεκδικητική διάθεση, με  ουσιαστικές τοποθετήσεις οι Σύνεδροι κάλυψαν όλο το εύρος των ενδιαφερόντων και καταστατικών στόχων της Π.Ο.Ε.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού παρουσιάστηκαν από  τον Πρόεδρο κ. Βαρυθυμιάδη Γεώργιο με λεπτομέρειες και σαφήνεια όλες οι πολυπληθείς και πολυθεματικές δράσεις του έτους.

Την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατέθεσε ο πρόεδρος της κ. Μαυρομμάτης Γεώργιος ενώ ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός του 2024 παρουσιάστηκαν με λεπτομέρειες από τον ταμία της Π.Ο.Ε. κ. Καγκελίδη Αντώνιο. Ο διοικητικός και  οικονομικός απολογισμός, ο προϋπολογισμός του 2024 καθώς και  η έκθεση οικονομικών πεπραγμένων της Ε.Ε. ψηφίστηκαν ομόφωνα από το σώμα των Συνέδρων.

Μεταξύ των συνέδρων παρευρέθηκε και ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. κ. Παρχαρίδης Γεώργιος. Κλείνοντας τη συνέλευση, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους των σωματείων και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και θετική διάθεση συνεργασίας στην εκτέλεση της επίτευξης των καταστατικών στόχων της ομοσπονδίας.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η  Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου