Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη,  08-12-2023

Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 139


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκφράζει θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στα σωματεία – μέλη του που συμμετείχαν στη συγκρότηση μικτού χορευτικού τμήματος  και συμμετοχή αυτού στο 17ο  Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή. Επιδεικνύοντας υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και άμιλλας, συνεργάσθηκαν ιδανικά με το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους διοργανωτές του φεστιβάλ συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους παθιασμένους  χορευτές, στους άρτια καταρτισμένους χοροδιδασκάλους καθώς και στους εξαιρετικούς μουσικούς του τμήματος. Η ιδανική συνεργασία όλων, με τεράστια αποθέματα υπομονής, διάθεσης προσφοράς και αγάπης για την παράδοση, είχε ως αποτέλεσμα μία εξαιρετική εμφάνιση, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα και καθολική αναγνώριση.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταγράφοντας λεπτομέρειες και τυχόν παραλείψεις,  οργανώνει και προετοιμάζει άμεσα την επόμενη αποστολή του Συνδέσμου για το 18ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα  πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2024 στην Περιφέρεια Νότιας Ελλάδος και Νήσων.

Με εκτίμηση

Για το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Παύλος Γαλεγαλίδης

Η Γενική Γραμματέας Στέλλα Γεωργιάδου