Κιλκίς, 13/ 11/ 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 12/11/2023 ο Σ.Πο.Σ.Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την τελική πρόβα στο Δ.Α.Κ. του Κιλκίς για το 17ο  Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Κομοτηνή στις 25/11/2023.

Ο πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας καλωσόρισε τους χορευτές και τους συνοδούς από όλη την περιφέρεια του συνδέσμου και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία,  εφίστησε την προσοχή στην οδήγηση λόγω των πολλών μετακινήσεων.

Στην πρόβα παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γεωργαντάς Γιώργος και ο Δήμαρχος Κιλκίς Κυριακίδης Δημήτρης διαβάστηκε χαιρετισμός και ευχές του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίου. Επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κοσμίδης Θέμης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας αναφέρθηκε στην απώλεια του Παναγιώτη Μουρατίδη από την Βέροια και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Οι Μουσικοί μας, οι χοροδιδάσκαλοι και οι σύλλογοι του Κιλκίς βοήθησαν όλοι μαζί ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η κεντρική πρόβα.

Στη συνέχεια ο Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας οργάνωσε εκδήλωση με φαγητό και χορό στην αίθουσα δεξιώσεων ΘΕΑΤΡΟ στο Κιλκίς στην οποία χορευτές και συνοδοί είχαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα πριν αποχωρήσουν για τους νομούς τους. Την εκδήλωση συνόδευσαν μουσικά αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες της πρόβας και πολλοί ακόμη από την περιοχή του Κιλκίς.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας

Ο Πρόεδρος Κατσίδης Ευστάθιος

Ο Γενικός Γραμματέας Σεφερίδης Αθανάσιος