Κιλκίς, 31/ 10/ 2023

                                                                                                      Αρ. Πρ.129


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: “Τακτική Περιφερειακή Σύνοδος του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας.”

Σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στις 11π.μ. η ετήσια Περιφερειακή Σύνοδος (Γενική Συνέλευση)  του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «οι Ακρίτες». Ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. κ. Κατσίδης Ευστάθιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο και το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Στη συνέχεια ορίστηκε δια ανατάσεως των χειρών Πρόεδρος της συνέλευσης ο κ. Ξανθόπουλος Κώστας από τον Σύλλογο του Γερακαριού Κιλκίς και Γραμματέας η κα. Κουρτίδου Δέσποινα από τον Σύλλογο της Ποντοηράκλειας Κιλκίς.

Ακολούθησε απολογισμός πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ. και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση επί των πεπραγμένων. Στη συνέχεια το μέλος του Δ.Σ. κ. Λαβασας Αθανάσιος μίλησε για το φεστιβάλ θεάτρου. Κατόπιν το μέλος της Π.Ε.Ν. κ. Τερζίδης Νικόλαος μίλησε για της δράσεις της Π.Ε.Ν.

Ακολούθησε συζήτηση προτάσεων των μελών και έκλεισε η συνεδρίαση με θετική απόφαση επί των πεπραγμένων.

Ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. κάλεσε τους συλλόγους να συμμετέχουν στη Γενική συνέλευση της Π.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Κατσίδης Ευστάθιος

Ο Γραμματέας Σεφερίδης Αθανάσιος