1/11/2023

Αρ.Πρ.:013/23


Προς: Σωματεία – Μέλη Π.Ο.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση – Πρόσκληση για Workshop Ποντιακού Θεάτρου.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο Θεατρικό workshop, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2023 και, ειδικότερα, στον χώρο του Συλλόγου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» που εδράζει 21ης Ιουνίου 163, Κιλκίς, 61100, ΚΙΛΚΙΣ.

Το workshop χωρίζεται σε δύο δέσμες, τριών ωρών η καθεμία, πρωί και απόγευμα την ίδια ημέρα. Πρόκειται για ένα εισαγωγικό σεμινάριο, όπου μέσω διαδραστικών ασκήσεων και θεατρικών «παιχνιδιών» θα παρουσιαστούν «θεατρικά εργαλεία» και τεχνικές, τα οποία θα και θα δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες ώστε να είναι πιο έτοιμοι για την θεατρική πράξη, ασχέτως θεατρικής εμπειρίας. Yπεύθυνος του Workshop, είναι ο κ. Φίλιππος Τσαουσέλης – Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Απόφοιτος Δραματικής Σχολής Κ.Θ.Β.Ε. και Μέλος της Επιτροπής Θεάτρου της Π.Ο.Ε..

Η Συμμετοχή θα είναι δωρεάν και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ανέρχεται περί των 25-30 ατόμων. Η δράση αφορά κυρίως την νεολαία συνεπώς και απευθύνεται σε ηλικίες 15-35 ετών. Οι αιτήσεις των συμμετεχόντων θα γίνονται αποδεκτές μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 είτε στο mail penkentrikis@gmail.com, είτε με μήνυμα στις Σελίδες του Π.Ε.Ν. σε Facebook και Instagram. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983750895 (Τερζόπουλος Χαράλαμπος).

Η συμμετοχή σας συμβάλει ενεργά στην διατήρηση και διάδοση της Ποντιακής παράδοσης, των εθίμων και της διαλέκτου, ιδίως μέσω αυτής της ιδιαίτερης τέχνης που ονομάζεται Θέατρο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Συντονιστής Τερζόπουλος Χαράλαμπος

Η Γραμματέας Παναγιωτίδου Ευθυμία