Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2023

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 20/2023


Προς: Σωματεία-μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Γενική Συνέλευση Διοικητικού και Οικονομικού Ετήσιου Απολογισμού.

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καλεί σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της Π.Ο.Ε. τα σωματεία-μέλη του Συνδέσμου μας στην Γενική Συνέλευση Διοικητικού και Οικονομικού Ετήσιου Απολογισμού την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην Ένωση Ποντίων Αιγάλεω επί της οδού Καραϊσκάκη 15 , Αιγάλεω και ώρα 10:00π.μ. με τα εξής θέματα:

  1. Διοικητικός ετήσιος απολογισμός.
  2. Οικονομικός ετήσιος Απολογισμός.

Τα σωματεία-μέλη εκπροσωπούνται από τον πρόεδρο ή τον αναπληρωτή του και από ακόμη ένα μέλος που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της συνόδου. Όσοι εκπροσωπήσουν τα σωματεία τους  χρειάζεται να έχουν μαζί τους τα παρακάτω :α) Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα, β) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία να ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους για τη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 μετά την 1η πρόβα του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στις 13:00μ.μ. στην αίθουσα «Ελληνικό Μολύβι» του χώρου πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω επί της οδού Ιερά Οδό 154, Αιγάλεω. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων

της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ο Πρόεδρος Δημόπουλος Χρίστος  

Η Γενική Γραμματέας Δανιηλίδου Ελένη