Θεσσαλονίκη, 19/ 04/ 2013

                                             Αρ.Πρ.:5986


Πρόσκληση Προς Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: “Επίσημη πρώτη παρουσίαση και Συνέντευξη Τύπου του μεγάλου Ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Μικτής Ποντίων Επιλέκτων και της Εθνικής Ομάδας Πρωταθλήτριας του EURO 2004.”

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας καλεί, στην επίσημη πρώτη παρουσίαση και Συνέντευξη Τύπου του μεγάλου Ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Μικτής Ποντίων Επιλέκτων και της Εθνικής Ομάδας Πρωταθλήτριας του EURO 2004 στην Πορτογαλία που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 17.00 στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς στην πλατεία Σκρα και ώρα 12 το μεσημέρι .

Εκ μέρους της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος θα μιλήσει ο πρόεδρος Γιώργος Παρχαρίδης, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ο επικεφαλής της Αντώνης Αντωνιάδης πρώην διεθνής, εκ μέρους των Ποντίων Επιλέκτων ο Σάββας Κωφίδης και των πρώην διεθνών ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Συνδιοργανωτές του αγώνος ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 και ο Μ.Γ.Σ Απόλλων Καλαμαριάς και οι πρόεδροί του Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και Παναγιώτης Χατζηανδρέας θα χαιρετήσουν την συνέντευξη.

Παρακαλούμε για την κάλυψη του γεγονότος.